Virkeligheden er klog


Virkeligheden er klog - af Thomas Rosenstand

Forfatter: Thomas Rosenstand

*****

En god blanding af selvbiografi, iværksætter rådgivning, coaching og meget andet - eller måske bare verdens groveste selvhjælpsbog?

Thomas Rosenstands bog "Virkeligheden er klog" er bestemt værd at læse hvis man har lyst til at blive klogere på sig selv og verden - og ikke er bange for at blive udfordret med politisk ukorrekte udsagn og et par velrettede spark bagi.

Kom nu videre! - det er dig selv der har ansvaret!

Der er ikke medhold at hente for dig der går i stå og synes det er så synd med alt det forfærdelige der er sket. Tør øjnene, rejs dig, ret ryggen og se så at komme videre! Grundlæggende er bogen gennemsyret af den opfattelse at man både kan og skal klare det selv. Hvis man gentagne gange har løbet panden mod en mur og opdaget at det lyder lidt hult, bør man overveje om det nu også er muren der er noget galt med!

Bogen er et tag selv bord af konkrete tips og tricks til at få det liv, du gerne vil have - ingen jantelov her. Og undervejs lærer du lidt om at sælge, hvordan du får ret og at håndtere modgang. Det hele serveret i et yderst forfriskende sprog, der gør at bogen er let læst.

Indholdet i bogen er egentlig ikke nyt. Det er behandlet mange gange i bøger om ledelse og i litteraturen om selvhjælp - men alligevel er bogen forfriskende anderledes. Bogen kan købes som E-bog, i PDF udgave og som "rigtig bog" på hjemmesiden her: www.virkelighedenerklog.dk