Ulykkesfuglen


Ulykkesfuglen - Camilla Läckberg

Forfatter: Camilla Läckberg

****

Spændende

Ulykkesfuglen er fjerde bind i serien om politimanden Patrick Hedström og forfatteren Erica Falck. På dansk er også udkommet Isprinsessen, Prædikanten og Stenhuggeren.

Den lille svenske by Fjällbacka er på den anden ende. Det omdiskuterede reality show "Fucking Tanum" varsler sin ankomst til byen, og det sætter gang i intrigerne og sladderen i lokalbefolkningen.

På politistation harden nye kvindelige betjent Hanna Kruse sin første arbejdsdag. Politiet modtages et alarmopkald om en bilulykke. Ved første øjekast ligner det en banal spiritusulykke. Patrik aner uråd, og det viser sig at den kvindelige bilist er blevet myrdet med fuldt overlæg.

På privatfronten forbereder Patrick og Erica deres bryllup. Ericas søster Anna arbejder på at komme sig over sine traumatiserende oplevelser i seriens forrige bind, stationschefen Mellberg forelsker sig, og politimanden Martin venter sit første barn.

Endnu et mord, denne gang på en af deltagerne i reality showet, overskygger snart alle "private" begivenheder, og Patrick og hans kollegaer kommer under voldsomt arbejdspres med flere mord, der tilsyneladende ikke har nogen sammenhæng.