Sneet inde


Sneet inde - Ken Follet

Forfatter: Ken Follett

*****

Spændende

Super spændende roman af Ken Follett. Denne gang om dødelige vira på en medicinalvirksomhed. Oxenford Medical er en lille skotsk virksomhed, der forsker i dræbende vira og udvikler antistoffer mod disse.

Sikkerhedschef Toni Gallo er i knibe. En medarbejder har smuglet antistoffer ud sammen med en inficeret forsøgskanin. Han har haft skrupler over behandlingen af dyrene, men både mand og kanin findes døde. Der er et hul i sikkerheden.

Endnu et anslag mod virksomheden er i gang. Ejerens søn Kit planlægger et indbrud. Kit er i spillegæld og ønsker desuden at hævne sig på faderen, der har fyret ham. Han vil bryde ind på virksomheden og stjæle en portion af de farlige vira for at sælge det videre til terrorister.

Kit begår indbruddet sammen med 3 andre. Det lykkes for dem at komme igennem alle sikkerhedssystemerne. Desværre bliver det snestorm, så de har besvær med at komme til lufthavnen, hvor en helikopter venter næste morgen. De strander i nærheden af faderens hus og så tager historien fart.