Krimi og spænding:


Den skaldede detektiv

Den skaldede detektiv - af Anna Grue

Forfatter: Anna Grue

Underholdende krimi om kærlighed og hævn. "Den skaldede detektiv" er fjerde bog i serien om detektiven Dan Sommerdahl. En på mange måder klassisk detektivhistorie hvor plottet er ubehageligt godt gennemtænkt.
>>> Læs mere


Pigen der legede med ilden

Pigen der legede med ilden - af Stieg Larsson

Forfatter: Stieg Larsson

Vi følger Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander. Millenium planlægger at udgive en bog om Trafficking af prostituerede fra Østeuropa. Historien udvikler...
>>> mere


Snemanden

Snemanden - af Jo Nesbø

Forfatter: Jo Nesbø

Det er november måned. Årets første sne er faldet i Oslo. Birte Becker kommer hjem fra arbejde og roser mand og søn for snemanden, de har lavet i haven. Men de har ikke lavet nogen snemand! Sønnen opdager at at smemandens øjne stirrer direkte mod vinduet. På dem!
>>> Læs resten af anmeldelsen


Fjenden i os selv

Fjenden i os selv - af Jan Guillou

Forfatter: Jan Guillou

Klokken tre om morgenen slår Sikkerhedspolitiet til mod en række indvandrerfamilier i Stockholm. Næste dag eksploderer nyheden om, at "al-Qaeda i Sverige" er uskadeliggjort, og at landet er blevet reddet fra den største katastrofe nogensinde. >>> Mere


Luftkastellet der blev sprængt

Luftkastellet der blev sprængt - Stieg Larsson

Forfatter: Stieg Larsson

To hårdt sårede personer bliver bragt til Sahlgrenska Sygehus i Göteborg. Den ene er Lisbeth Salanderefterlyst for tredobbelt mord. Den anden er Alexander Zalachenko tidligere sovjetisk spion.
>>> Mere


Tyvenes marked

Tyvenes marked - af Jan Guillou

Forfatter: Jan Guillou

Satirisk krimi med delvist afsæt i virkelighedens Sverige.
>>> Læs resten af omtalen


Den sidste tempelridder

Den sidste tempelridder - Raymond Khoury

Forfatter: Raymond Khoury

I 1291 havde Tempelridderne tabt kampen om Det hellige Land. De må i al hast forlade Jerusalem. 130 år senere var ordenen opløst og alle tempelriddere dræbt. Men rygterne går om en hemmelighed, som vil kunne underminere kirkens magt, hvis den bliver kendt. Raymond Khourys roman har det hele. Anbefales til alle fans af ”Da Vinci mysteriet”.
>>> Mere