Græs


Græs - Asbjørn Nyholt - Køb bogen hos Saxo

Forfatter: Asbjørn Nyholt

****

En bog om græsplæner! Dræbende kedeligt tænker man. Men nej, er man interesseret i at få plænen til at være bare en smule pænere, er denne bog både let læst og samtidig grundig i sin behandling af emnet. Læs den før plænen vokser dig over hovedet :-)

Forlagets beskrivelse:
Græs er en uhøjtidelig, no-nonsense, men også grundig og indsigtsfuld bog om græsplænen og al dens væsen. Fra brugsplænen, der tåler fodbold, leg og hunde, over den perfektionistiske haveejers drøm om en golfbanes plyssede tæppe til løgplænen med sit hav af forårsblomster og det ultimative romantiske udtryk: blomsterengen. Eller noget midt imellem, til fx sommerhushaven. For mange haveejere, og her især den mandlige del, er græsplænen årsag til en hel del frustration, når virkeligheden ikke lever op til forventningerne og den investerede tid. Det kan mange snakke over hækken bevidne.

Græs gør det overskueligt at opnå den plæne, der passer til dine ønsker og arbejdsindsats. Få forslag til, hvilken type plæne du skal anlægge. Om du skal så eller rulle plænen ud. Og ikke mindst, hvordan du skal pleje den, hvilke problemer du kan rende ind i, og hvordan du løser dem.

Om forfatteren: Asbjørn Nyholt er hortonom og har gennem 15 år arbejdet intensivt med plænegræssernes potentiale og vækstkrav. Han nyder desuden den meditative tilstand, han kommer i, når han klipper sin græsplæne.