Den skaldede detektiv


Den skaldede detektiv - Anna Grue

Forfatter: Anna Grue

*****

Underholdende krimi om kærlighed og hævn.

"Den skaldede detektiv" er fjerde bog i serien om detektiven Dan Sommerdahl.

En på mange måder klassisk detektivhistorie hvor plottet er ubehageligt godt gennemtænkt. Den skaldede detektiv' er underholdende og har et godt persongalleri. Specielt autisten Mogens og den måde vi får lov til at følge med i hans version af virkeligheden på er fantastisk.

Forlagets beskrivelse

4. bind i Anna Grues krimiserie om Dan Sommerdahl

16 år og 27 dage. Præcis så gammel var Rolf Harskov, da han blev ramt af et tog og døde. Også Rolfs lillesøster Gry havde nået præcis den alder, da hun to år senere sniffede kokain iblandet en dødelig dosis rottegift. Men det var bare et sammentræf, sagde politiet og afskrev begge sager som tragiske ulykker.

Fire år senere henvender børnenes ulykkelige forældre sig til Den Skaldede Detektiv, Dan Sommerdahl, for at få ham til at løse gåden. Deres yngste barn, Malthe, nærmer sig den alder, der blev fatal for hans to store søskende, og forældrene vil gøre alt for at forhindre, at tragedien skal gentage sig.

Da endnu et menneske findes myrdet i nærheden af familien Harskovs hus, får Dan Sommerdahl omsider overbevist politiet om, at de mange dødsfald hænger sammen. Jagten går ind, mens tiden tikker ubarmhjertigt mod deadline, og Den Skaldede Detektiv får kam til sit hår …